„Едно лято в Париж“ – любовна история от Сара Морган

Романът „Едно лято в Париж“ от британската сензация Сара Морган преплита съдбите на две жени в Града на светлината. Всяка от тях ще преживее своята парижка любовна история – но какъв ще бъде резултатът?
По книжарниците излезе „Едно лято в Париж“ от Сара Морган – британската авторка на над 80 романтични истории, продали над 18 милиона бройки в цял свят. В моментите, в които всичко изглежда изгубено, трябва само да си припомним, че надежда винаги има – и че Париж обича по-силно.
Грейс винаги е три стъпки напред. А сега, когато предстои отбелязването на двайсет и петата годишнина от брака ѝ със съпруга ѝ Дейвид, тя е планирала всичко до последния детайл. Двамата ще прекарат цял летен месец в романтичния Париж – Париж, където тя е преживяла най-щастливите си години като момиче. Билетите са купени, паспортите са уредени – Грейс дори е уговорила шефа на Дейвид да го пусне за един месец, за да може да го изненада подобаващо. Няма търпение да му поднесе новината в специалната вечер, която ще празнуват в любимия си ресторант.
Но Дейвид е подготвил собствена изненада. Той иска развод. Срещнал е друга жена – жена на възрастта на дъщеря им при това! – и се изнася от вкъщи, за да бъде с нея. Според него Грейс е твърде педантична, твърде организирана – твърде всичко.
Решена да не позволи на прогорената дупка в сърцето ѝ да я съсипе още повече, Грейс заминава за Париж. Сама. Всичко в този град ѝ нашепва за едно по-щастливо време – светлините, уханието… А срещата с Филип, първия мъж, когото е обичала, преди любовта им да бъде разделена от годините и стотици километри, разпалва огън в сърцето ѝ, който Грейс отдавна мисли за забравен.
Компанията на самотната тийнейджърка Одри, която търси начин да се справи със собствените си проблеми, превръща пътуването в още по-голямо приключение. Любовта на Филип нашепва на Грейс да се предаде на свободата и да замине с него, но съжалението на Дейвид, осъзнал грешката си, я привиква обратно у дома, а ранимостта на Одри я връща към собствените ѝ тийнейджърски години.
Кой е правилният път? Ако едно нещо е ясно, то е, че Париж никога не лъже.
„Едно лято в Париж“ от Сара Морган не е обичайната любовна история. Съдбите на двете жени се срещат. Едната – скована, възпитана, сериозна, а другата – буйна, смела и без задръжки. В града на любовта всяка от тях ще преживее своята парижка любовна история и ще намери смелост да преодолее трудностите, независимо колко са тежки.

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*