Защо да започнете да използвате добавки транс ресвератрол в 30-те си години

транс ресвератрол

Нашето тяло се нуждае от различни хранителни вещества, за да функционира правилно. Въпреки балансираната диета и редовните упражнения, може да има някои жизненоважни хранителни вещества, които не получаваме в достатъчни количества. Добавките могат да помогнат за преодоляване на тази празнина. Една такава добавка е транс ресвератролът, който придоби популярност поради многобройните си ползи за здравето. В тази статия ще обсъдим защо трябва да започнем да използваме добавки с транс ресвератрол в 30-те си години и как те могат да подобрят нашето благосъстояние. А ако не знаете коя добавка да изберете, доверете се на серията Longevity на Д-р Денкова, които предлагат за Trans Resveratrol цена, подходяща за всеки бюджет.

Какво е транс ресвератрол?

Транс ресвератролът е естествено срещащо се съединение, намиращо се в гроздето, боровинките и други плодове. Той принадлежи към клас съединения, наречени полифеноли, които са известни със своите антиоксидантни свойства. Ресвератролът е изследван обстойно заради потенциалните му ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно-съдови заболявания, неврологични разстройства и рак.

Защо трябва да започнем да го приемаме като добавка през 30-те си години?

  1. Предотвратява когнитивния спад: С напредване на възрастта рискът от развитие на когнитивен спад и невродегенеративни заболявания като Алцхаймер и Паркинсон се увеличава. Доказано е, че транс-ресвератролът подобрява мозъчната функция чрез насърчаване на производството на нови неврони, подобряване на притока на кръв към мозъка и намаляване на възпалението. Започвайки да го приемаме като добавка през 30-те си години, можем да забавим когнитивния спад и да поддържаме остротата на ума си по-дълго.
  2. Поддържа здравето на сърцето: Сърдечните заболявания са водеща причина за смърт в световен мащаб. Транс-ресвератролът помага за защитата на сърцето чрез понижаване на нивата на холестерола, предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци и намаляване на възпалението. Освен това той стимулира производството на азотен оксид, молекула, която помага за разширяване на кръвоносните съдове и подобряване на притока на кръв. Като започваме да приемаме добавки с транс-ресвератрол в 30-те си години, можем да намалим риска от сърдечни заболявания и да поддържаме здраво сърце.
  3. Бори се с оксидативния стрес: Оксидативният стрес възниква, когато тялото произвежда твърде много свободни радикали или когато способността му да противодейства на тези вредни молекули е компрометирана. Това може да доведе до увреждане на клетките и да допринесе за развитието на хронични заболявания като рак, диабет и сърдечни заболявания. Транс-ресвератролът действа като мощен антиоксидант, неутрализира свободните радикали и намалява оксидативния стрес. Започвайки да го приемаме като добавка през 30-те си години, можем да забавим процеса на стареене и да предотвратим появата на свързани с възрастта заболявания.
  4. Подобрява здравето на кожата: Кожата ни е най-големият орган и служи като бариера между тялото ни и околната среда. С напредване на възрастта кожата ни става по-малко еластична и податлива на бръчки и фини линии. Транс-ресвератролът помага за подобряване на здравето на кожата чрез увеличаване на производството на колаген, стимулиране на регенерацията на клетките и предпазване на кожата от увреждане от слънцето. Като започваме да го приемаме като добавка през 30-те си години, можем да поддържаме здрава, младежка кожа за по-дълго време.
  5. Повишава имунитета: Имунната система отслабва с напредване на възрастта, което прави по-трудно за тялото ни да се бори с инфекциите и болестите. Транс-ресвератролът повишава имунната функция чрез активиране на имунните клетки, намаляване на възпалението и повишаване на производството на антитела. Започвайки да го приемаме като добавка през 30-те си години, можем да укрепим нашата имунна система и да останем здрави през годините.Посетете онлайн магазин на Д-р Денкова, за да научите още за транс ресвератрола.

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*