Моделите за пролетта – свежа палитра от цветни визии

Моделите за пролетта са наситени с много цвят и добро настроение. Ще бъде пъстро и весело! На първо място, разбира се, са ярките цветове като зелено, оранжево, розово или синьо. В техен контраст фините пастелни нюанси като розе, люляк и мента носят мечтателна елегантност и хармония. Deichmann отново предлага богат избор на тренди модели, които се грижат за стилните ни тоалети тази пролет.

Чънки сникърите продължават да бъдат всеобщи любимци и желан аксесоар, независимо от повода. В пастелни или ярки цветове, едноцветни или в съчетание с бяло, допълват всяка ежедневна визия безпогрешно.

По привлекателност лоуфърите също заемат сред челните места в пролетната мода. Един небрежно-елегантен ежедневен стил, който се появява в меките тонове на сорбето.

Най-женствените модели – обувките на висок ток, са завръщат в нежна пастелна визия с много слънчево настроение. Този сезон се повявяват в няколко разновидности – елегантни с тънък ток, подходящи за официални поводи, и чънки модели, перфектни за незабравима вечер с приятели.

Тези и много други пролетни тенденции и модели можете да откриете сега в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com, както и във филиалите в цялата страна! Следете и профилите ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни предложения!

Вижте също: Стилни обувки за лятото

Текст и снимка: Даниела Пешлова

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*