„Мръсно червено“ – любовен роман от Тарин Фишър

След „Опортюнистката“ от Тарин Фишър – първата книга от хитовата трилогия „Обичай ме с лъжи“, която се превърна в истински феномен сред почитателите на романтичната литература по цял свят – е време за нейното достойно продължение!

На пазара вече може да откриете „Мръсно червено“ – книгата, в която залозите в името на любовта са още по-високи. Защото когато си спечелил най-голямата награда, трябва да се бориш със зъби и нокти, за да я запазиш. А твърде висока цена не съществува.

Съвършена в изкуството да лъже и манипулира, Лия Смит е извоювала перфектния си живот с много труд и щедра доза лъжи. Но всичките ѝ усилия са си заслужавали, защото сега притежава всичко, за което някога е мечтала. Красив и богат съпруг, който е любовта на живота ѝ. Луксозен дом, за който всеки може да ​​ѝ завиди. И бебе, което ще ѝ се наложи да заобича, колкото и непосилно да ѝ се струва това.

Защото макар и двамата с Кейлъб на пръв поглед да изглеждат сякаш са „заживели щастливо заедно завинаги“, Лия знае, че сърцето му не ѝ принадлежи изцяло. Тя го усеща в начина, по който я гледа, търсейки нещо. И в мислите му, които винаги са някъде другаде. А Лия знае точно къде.

Призраците от миналото протягат грабливите си ръце към всичко, което тя отчаяно иска да запази. А споменът за жената с гарвановочерната коса – голямата любов на Кейлъб, която за малко да ѝ го отнеме – изгаря мислите ѝ, изпълвайки я с омраза. Омраза, която заплашва да опустоши всичко, за което тя се е борила, и да ѝ отнеме Кейлъб завинаги.

Но Лия е решена да използва всички козове в ръкава си, за да спечели лукавата игра, в която се е превърнал брака ѝ. Игра, в която няма забранени ходове. В която лъжите са отровни и пристрастяващи, а играчите не знаят как се играе честно.

Ще успее ли Лия да задържи перфектния си живот? Или ще изгуби себе си в лабиринта от интриги и измами…

„Мръсно червено“ е втората книга от завладяващата поредица „Обичай ме с лъжи“, в която Тарин Фишър повлича читателите си в един бурен любовен триъгълник. Непредвидим, многопластов и емоционален, романът ни кара да подложим на съмнение всичко, което знаем от първата книга и да се убедим, че в битката за любовта никой не е невинен.

Текст и снимка: Темз Арабаджиева

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*