Хиляди пловдивчани аплодираха Лили Иванова в Античния театър

За мен е невероятно удоволствие да бъда в този прекрасен град“. С тези думи Лили Иванова отговори на аплодисментите на хилядната публика, която я посрещна в Античния театър в Пловдив. Песента “Студ” даде начало на концерта на примата тази вечер, част от националното ѝ турне.

Публиката благодари за великолепните изпълнения за любими песни със силни ръкопляскания и ставане на крака, а Лили и този път успя да задоволи и най-претенциозните от тях с великолепния си глас и красиви песни.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов–Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов–Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – звук и осветление, и Николай Недеков – организация и връзки с обществеността.

Пловдив си е Пловдив“, възкликна певицата след поредните бурни аплодисменти и запя хитовите песни “Щурче”, “Детелини”, “Панаири” и “Ветрове”.

Чувствата на пловдивчани бяха изразени и във ФБ страницата на звездата. Ето част от коментарите:

“ЛИЛИ – Феноменална! Легендарна!Благодарим ѝ за вълшебството с което дарява публиката си!  Докосва,вълнува с начина по който изпълнява песните си и въздейства със стойностните думи на текстовете! Да е здрава, щастлива, все такава харизматична и жизнена- неуморна на сцената!Тя е заредена от любовта на хората и ги дарява с песните си с любов!ЧУДО е Тя!”

Спектакъл на чувствата, емоциите , радостта и любовта!   Още един незабравим концерт в сърцата на всеки един от нас!  Благодарим, Лили че всеки път ни даваш част от себе си на нас!

Националното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Следващата среща на примата на българската естрада с публиката е на 17 август в Стара Загора. Турнето ще завърши с два концерта – на 15-и и 16 декември в София.

Снимка: plovdiv24.bg/

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*