Хотелът на Disney, Star wars – зле изпълнена идея за богати

В продължение на години Disney рекламира своя мега-скъп, хотел Star Wars в Walt Disney World. Но сега, с наближаването на датата на откриването му, феновете се притесняват, че луксозният космически курорт е най-новата глупост на Дисни, съобщава сайтът SFGATE.

Galactic Starcruiser е най-амбициозната концепция за хотел на Disney досега. Гостите трябва да резервират две нощувки – което ще ви струва почти 5000 долара за двама души или 6000 долара за четиричленно семейство – и ще прекарат по-голямата част от времето си в курорта на космически кораб, подобно на круиз. Има „екскурзия“ в частта на Galaxy’s Edge на Disney World, докато останалата част от престоя включва взаимодействия с герои, обучение с лазерен меч  и ексклузивни ресторанти.

С високата цена и големите обещания от Disney, феновете на Star Wars очакваха умопомрачително, променящо живота преживяване. С наближаване на деня на откриване на 1 март 2022 г. обаче, изтеклите снимки на готовият хотел бяха разочароващи. Видът и усещането на хотела бяха критикувани, че изглежда пластмасов и евтин, а коментарите под едно кратко видео беше толкова лоши, че оттогава то изчезна от YouTube канала на Disney.

Видеото показва как актьорът Шон Джамброун обикаля с някои от героите на кораба, които изглеждат доста семпло за вселената на Междузвездни войни.

Феновете реагираха подобно на демонстрацията на председателя Джош Д’Амаро, който тества прехваленото обучение със светлинен меч. Вместо крещящо, супер реалистично приключение, обучението се състоеше от стандартен светлинен меч и няколко лазера.

Коментарите на видеоклипа в YouTube като цяло са негативни, като един от най-добрите коментари гласи: „Ако това беше безплатно, дори не съм сигурен, че щях да се наредя 30 минути за него, камо ли да похарча хиляди долари. Зле изпълнена идея за богати.”

Когато хотелът беше обявен, се резервира мигновено, но сега, когато наближава 90-дневният срок за анулиране, хората изглежда се измъкват от този скъп ангажимент и започнаха да се появяват свободни дати за настаняване през март и април.

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*