Илон Мъск се разделя с Граймс

Основателят на SpaceX Илон Мъск потвърди, че той и канадската певица Граймс се разделят, но остават в добри отношения и продължават да бъдат родители на 1-годишния си син, който получи името X Æ A-12, съобщава американското издание “Page Six” .

„Ние сме полуразделени, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в страхотни отношения“, каза милиардерът.

Според него причината за раздялата и края на връзката им е работата му, като огромното количество ангажименти, свързани с бизнеса, отнема огромна част от неговото времето.

„Най -вече работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да съм предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната работа е предимно в Ел Ей. Сега тя остава при мен, а бебето е в съседната стая.”

“Page Six” за първи път разкри през май 2018 г., че Мъск и Граймс се срещат. Синът в семейството на Мъск и Граймс се ражда през май 2020 г.
За последно бяха видени заедно на големия бал Met Gala по-рано този месец, когато 33 -годишната Граймс се разхождаше сама по червения килим. 50-годишният Мъск също присъства на събитието, но само се присъедини към нея.
По-късно той организира звездно афтърпарти на Met Gala в горещия частен клуб Zero Bond, където към него се присъединява и Граймс, а дуетът е сниман да напуска Ню Йорк заедно на следващия ден.

Но миналия уикенд Мъск присъства на парти, организирано от съпругата на съоснователя на Google Сергей Брин, Никол Шанахан.

Наскоро Граймс разкри, че раждането на детето й с Мъск я е вдъхновило за изцяло нов свят на творчество.

„Мисля, че раждането на сина ми за мен беше нещо като прераждане“, каза певицата за Vogue, докато се подготвяше за Met Gala.

Илон Мъск има пет деца от брака си с писателката Джъстин Уилсън, от която има синовете: близнаците Грифин и Ксавие на 17 години и тризнаците Дамян, Саксон и Кай на 15 години.

Илон Мъск има и други жени в живота си. Той се среща с Амбър Хърд от 2017 до 2018 г. след злополучния й брак с Джони Деп.

Ѝлон Рийв Мъск е канадско-американски милиардер, роден в ЮАР. Според класацията на Bloomberg на 7 януари 2021 г. Мъск става най-богатия човек на света.
Мнозина в цял свят си задават въпроса колко пари има Илон Мъск. Неговото богатство вече е около 191 милиарда долара. Той измества на върха президента на гиганта Amazon Джеф Безос, който от 2017-а насам оглавяваше списъка на най-богатите хора в света. Компанията му за електромобили Tesla се оценява на над 700 милиарда долара.

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*