Bleu de Chanel е парфюм, вдъхновен от свободата

Bleu de Chanel

Дървесно-ароматният парфюм за мъже Bleu de Chanel Eau de Parfum излиза на пазара през 2014 година. Представен е като нова, осъвременена и подобрена версия на Bleu de Chanel от 2010 година. Уханието е посветено на свободата във всичките ѝ измерения. Ароматната композиция е разработена от Жак Полж и е вдъхновена от характерната свежест на Средиземноморието. В Bleu de Chanel Eau de Parfum се долавя жизненият полъх на цитрусови горички, озарени с уханието на ароматни билки и чувствени дървесни нотки.

Уханието на Bleu de Chanel е изтънчено и елегантно

Първоначалното впечатление за аромата е свежо и жизнерадостно, благодарение на съчетанието от цитрусови нотки лимон, грейпфрут и бергамот с мента, розов пипер, кориандър и алдехиди. Пикантната сърцевина на Bleu de Chanel Eau de Parfum е преплела джинджифил и индийско орехче с ефирен полъх на жасмин и сочен аромат на пъпеш. Базовият акорд е изграден от омаен тамян, богат кехлибар, кедър, сандалово дърво, пачули, кехлибарено дърво и лабданум. Той придава дълбочина и ориенталска чувственост на финала на аромата.

Bleu de Chanel е универсален парфюм за всички сезони

Благодарение на свежото си начало, пикантната сърцевина и кадифен финал, уханието на Bleu de Chanel Eau de Parfum е подходящо, както за топлите, така и за студените месеци на годината. Както тялото ви се настройва към климатичните промени и различните температури през всеки сезон, така и ароматът се променя в зависимост от това дали го носите през лятото или през зимата и разкрива различни свои нюанси. Многопластовият аромат на Bleu de Chanel Eau de Parfum се вписва чудесно в ежедневието, независимо дали се подготвяте за работа или за разходка с приятели през уикенда. Може да го носите и при специални поводи, като със сигурност ще направите впечатление с изискания си стил. Bleu de Chanel Eau de Parfum е универсален аромат, който се харесва на мъже, които обичат да носят един и същ парфюм, с който се асоциират.

Високото качество на всеки един парфюм с марка Chanel е гарантирано

От това правило не прави изключение и хармоничният и многопластов Bleu de Chanel Eau de Parfum. Ароматната композиция, изработена от ценни съставки, е изключително балансирана, което прави този аромат на Chanel универсален и толкова харесван за различни поводи. Парфюмът е любим на елегантни и самоуверени мъже, които нямат съмнение в своите качества. Те обичат предизвикателствата и нямат притеснение да се сблъскат с всякакви трудности по пътя на постигане на целите си. Bleu de Chanel Eau de Parfum е аромат на свободния избор, неограничените пространства и вярата на човека в собствените му възможности и сили.

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*