Неделята на Лесли Манвил: „Почерпката в неделя е с шампанско“

Предлагаме ви интервюто на Михаил Сегалов с актрисата Лесли Манвил. Известната актриса от филмите „Обикновенна любов”, „Опасни връзки” и „Господарка на злото 2” разказва как прекарва своите недели в почивка от тежките снимки. Интервюто е публикувано в британския The Guardian:

–        Как започвате неделите?
–        С дъх на облекчението, тъй нямам ангажименти за работа. Опитвам се да лежа до 9 часа сутринта, след това приготвям прясна напитка от джинджифил и лимон, което действа много освежаващо и прочистващо. След това отивам в местната пекарна за да се наслаждавам на моите лакомства. И Радио 4 е включено цяла сутрин.

–        Работиш ли през този ден?
–        В неделя се стараем да не снимаме, но винаги има понеделник сутрин. Често прекъсвам почивката в неделя, като чета текстове, но някак си нямам нищо против.

–        А как беше по време на детството неделята ви?
–        Аз произхождам от работническо семейство в град Хоув. Сутрин мама готвеше. Татко беше доста успешен комарджия, така че често имахме повече пари, отколкото трябваше. Ако беше зачервен излизахме за обяд в ресторант.

–        Забавлявате ли се в неделя?
–        Обичам да готвя за гости. Синът и приятелката му са вегетарианци – както и аз в повечето случаи. Но ако моите приятелите, които не са вегетарианци, ми гостуват, слагам голямо парче месо във фурната. При всички случаи си сипвам сухо шери в кухнята.

–        С какво се глезите?
–         Шампанско! Работя много и не мога да пия вечер преди да ставам на разсъмване и да прекарвам 12 часа на снимки. Шампанското в неделя е почерпка. То ми помага обичайните неща като пране, миене и плевене да изглеждат доста красиви.

–        А как прекарвате вечерите в неделя?
–        Рядко гледам телевизия, но зимните вечери с Antiques Roadshow и Countryfile са утешителни. През лятото не може да ме измъкнете от любимата ми градина. Така или иначе пия шампанско и слушам радио. Това е време за пеене или танц в кухнята.

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*