Сара Алберт представя изложбата „Love is All“ в месеца на любовта

Специално в месеца на любовта талантливата художничка Сара Алберт е щастлива да представи изложба „Love is All“. Официалното откриване ще се състои на 9 февруари 2023 г. от 18:30 ч. в Салонната зала на Vivacom Art Hall Oborishte 5. Експозицията може да бъде разгледана ексклузивно в периода от 10 – 25 февруари 2023 г, традиционно с вход свободен.

Сара споделя, че изкуството й е различно, модерно и вече има свой разпознаваем стил.

Основното вдъхновение на младия артист е темата за ЛЮБОВТА. Вдъхновена е и от контакта с публиката и въздействието, което изкуството й носи. В него зрителите могат да забележат малки елементи, които са и нейна запазена марка.

Сара Алберт е самоук художник, който твори от 2020 год. Не е учила специалност рисуване, но нещо в нея се отключва и то става неизменна част от ежедневието й. Първата й изложба е през ноември 2022 г. и е посрещната с голям интерес от публиката.

Авторката ще представи нови оригинални произведения, специално за изложбата си във Vivacom Art Hall Oborishte 5, които са лимитирани, уникати и изработени в микс медия, посветени на ЛЮБОВТА. Творбите й могат да бъдат закупени на място в галерията от любители и колекционери. Изложбата на художничката във Vivacom Art Hall е продължение на мисията на Галерията да подпомага и развива талантливи български млади артисти.

Заповядайте и изберете един незабравим, персонализиран, оригинален, нестандартен и професионален подарък, изработен от млад артист за НЕЯ, НЕГО, а защо не и за ВАС самите… за най-романтичния празник в годината – 14 февруари!

Младата художничка Сара Алберт, снимки: Vivacom Art Hall Oborishte 5

Вашият коментар

Имейл адресът няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*